Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 16

Козятинська міська рада розпочинає актуалізацію Стратегії розвитку Козятинської міської територіальної громади до 2030 року. Для цього утворюється робоча група, що оновить документ і розробить План реалізації Стратегії, а також буде проводити моніторинг та контроль за виконанням.

В Стратегії розвитку Козятинської міської територіальної громади до 2030 року будуть уточнені операційні цілі, завдання та заходи з урахуванням ризиків, викликів і наслідків повномасштабної війни російської федерації проти України. Зокрема, це підтримка та адаптація учасників/ць бойових дій і внутрішньо переміщених осіб, створення умов для їхньої інтеграції у соціум; стимулювання повернення жителів у громаду через створення нових робочих місць та підтримку бізнесу, створення безпечних і комфортних умов в освітньому процесі, розвитку економічного потенціалу на засадах SMART- спеціалізації, розвитку міжмуніципального співробітництва територіальних громад.

Окрім того, актуалізація документа відбуватиметься також через необхідність узгодження з Державною стратегією регіонального розвитку на 2021-2027 роки, проєкт якої розміщено на сайті Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України (https://mtu.gov.ua/news/35001.html ) та Стратегією збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2027 року.

Для участі в робочій групі запрошено представників депутатського корпусу, представники виконавчого комітету, старости старостинських округів, активні представники бізнесу та фермерства, представники громадських і благодійних організацій, активні жителі територіальної громади.
Оголошення про збір ідей проєктів для актуалізації Стратегії розвитку Козятинської міської територіальної громади до 2030 року та розробки Плану реалізації Стратегії на 2024- 2027 роки буде оголошено згодом.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України