Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 9

❗️Завтра, 8 липня у Козятинській громаді оголошено Днем жалоби за загиблим захисником України – Стадником Олексієм Юрійовичем, 18.12.1983 р.н.

Просимо зустріти нашого Захисника живим коридором о 9:30 від ЦРЛ до будинку по вул.Артура Венжика (колишня Кошового) 52, вул.Героїв Майдану, далі Куликівського, Довженка далі Захисників України та по вул.Артура Венжика. Процесія прослідує  до Храму Святого Пророка Іллі по вул. Чорноволу  27.

Чин поховання над воїном розпочнеться о 10:00 у Храмі Святого Пророка Іллі, що розташований по вул. В’ячеслава Чорновола (Васьковського) 27.
Просимо приєднатися до пам’ятної панахиди та провести Воїна в останню дорогу.

Громадське прощання із Героєм, який віддав своє життя у боротьбі за незалежність та свободу України, розпочнеться о 12.00 на площі Героїв Майдану.

Поховано Олексія буде на міському кладовищі.

На знак шани та скорботи за загиблим земляком просимо приспустити Державні Прапори України та увінчати їх чорною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій громади.

Наш Герой пожертвував своїм життям заради своєї країни та українського народу, щоб забезпечити майбутнє наших дітей та забезпечити можливість жити у мирній та вільній державі.

Вічна та світла пам’ять Герою!
Глибокі співчуття рідним та близьким загиблого.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України