Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 34

Такий підсумок констатують у Козятинському міжрайонному відділі лабораторних досліджень станом на ранок 10 березня по Козятинській громаді.

Нових, підтверджених методом ПЛР-тестування, випадків за останніх чотири дні зафіксовано 48, у тому числі захворіла одна дитина та чотири медичних працівники. Наразі на амбулаторному лікуванні під наглядом сімейних лікарів знаходяться 182 козятинця.

За повідомленням адміністрації Козятинської центральної районної лікарні, хворих на COVID дорослих, що лікуються в умовах стаціонару, - 48, підозр на COVID серед дорослих пацієнтів – 26, хворих з пневмоніями - 75. На кисневій терапії продовжують знаходитися 35 хворих (30 - COVID, 3 - підозра на COVID, 2 - пневмонія), в т. ч. 2 на СРАР (хворі COVID). Пацієнтів з Вінниці та Вінницького району на ковідних ліжках - 27.

Загалом, з початку пандемії COVID-19 по Козятинському району та м. Козятин загальна кількість хворих 1608, з них 1275 одужали, померли 26 хворих.

З огляду на епідеміологічну ситуацію у Козятинській громаді, просимо всіх більш відповідально ставитись до свого здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;

– носіть захисну маску в громадських місцях;

– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України