Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 10

До Козятина кінострічку 2020 року, що вже визнана одним зі 100 найкращих фільмів в історії українського кіно, везе мобільний офіс Veteran Hub Вінниця.

Фільм про родину, яка живе у Красногорівці поблизу лінії фронту та знімає про це любительське кіно. Це історія про жінку з Красногорівки, яка виховує доньок. Поки команда Цілик знімає родину, триває війна, а вони під керівництвом однієї із доньок знімають власний фільм про життя у місті, з якого видно Донецьк. Родина сперечається про художні методи майбутнього фільму. Фільму про дитинство під час війни, солідарність та людяність.

Міжнародна прем'єра картини відбулася 24 січня 2020 на американському кінофестивалі незалежного кіно – головному фестивалі у світі «Sundance Film Festival», де вона отримала нагороду за кращу режисуру в категорії світової документалістики. Українська прем'єра стрічки відбулася 24 квітня 2020 на українському кінофестивалі документального кіно DocuDays, де фільм отримав дві нагороди у категорії національного та міжнародного конкурсів. В обмежений український прокат стрічка вийшла 26 листопада 2020 року.

 

У Козятині фільм БЕЗКОШТОВНО демонструватимуть у міському будинку культури (вул. Героїв Майдану 22) 30 жовтня о 16.00.

Вікове обмеження 12+.

 

Дякуємо http://kinoklub.org.ua/ та ArthouseTraffic за партнерство.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України