Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11

Ментальне здоров’я – це непомітний, але водночас головний двигун людини, що дозволяє не лише повноцінно жити, а й ефективно функціонувати у суспільстві. Це твердження з Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" чітко окреслює для людини важливість не лише фізичної стабільності та комфорту, ай необхідність психологічно відчувати впевненість і спокій. Піклування про власний стан може допомогти віднайти внутрішні резерви для подолання труднощів, розв'язання проблем тощо.

03.11.2023 р. В Центрі надання соціальних послуг пройшла групова зустріч фахівців Центру з прийомними батьками, батьками-вихователями та опікунами громади. Метою зустрічі саме і була підтримка ментального здоров'я у дорослих та навчання, як допомогти дітям подолати стресові ситуації. Кожен мав що сказати, поділитися власним досвідом, висловити свої думки. У виконанні практичних вправ та за спільною дружньою бесідою учасники заходу нагадали для себе основні принципи та шляхи підтримки ментального здоров'я. Дбати про своє ментальне здоров’я – така ж базова необхідність кожної людини, як і дбати про здоров’я фізичне. Ментальне та фізичне здоров'я – нерозривне ціле.

Якщо у Вас є потреба в консультації психолога чи фахівця соціальної роботи - звертайтесь до Центру надання соціальних послуг за адресою : м. Козятин, вул. Незалежності, 75, тел. (04342)2-05-04.

Будьмо уважні один до одного! ЦНСП

#КоординаційнийцентрКМУMentalhealthUA, #тияк, #ментальнездоров’я.

3 листопада в Центрі надання соціальних послуг пройшла групова зустріч фахівців Центру з прийомними батьками, батьками-вихователями та опікунами громади
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України