Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 111

Представники депутатського корпусу прийняли 27 програм на 2020 рік, які забезпечать функціонування усіх сфер життєдіяльності Козятина.

Цікавою особливістю можна назвати те, що при прийнятті «Програми про забезпечення депутатської діяльності депутатів Козятинської міської ради на 2020 рік» депутат Олександр Гвелесіані висловив прохання збільшити видатки на діяльність депутатів. Наприклад, для безкоштовного проїзду в транспорті, закупівлі канцтоварів, публікацій звернень обранців народу в ЗМІ та виступів на хвилях радіомовлення, адже за його словами, вже потрібно готуватися до місцевих виборів.

Всупереч його пропозиції, представники депутатського корпусу майже одноголосно, навпаки, скоротили видатки на свою діяльність в розмірі 37 тис.грн.

Ще одним «цікавим» фактом виявилося вчинення корупційного правопорушення депутатом Гвелесіані під час голосування за питання «Про затвердження списку присяжних», де значиться прізвище його дружини Ольга Гвелесіані.

Депутати також виділили кошти:

200 тис.грн. – на придбання сучасних сміттєвих контейнерів, які будуть встановлені в районі вулиці Матросова

140 тис грн.- на облаштування окремого входу до спортивного залу місцевого відділення поліції для занять уроками фізкультури учнів навчального закладу №2, занять вихованців спортивного клубу кіокушинкай карате ТАКО, інших громадських організацій

110 тис.грн. – збільшено фінансування Програми по багатовартісному лікуванню

100 тис.грн. – для підготовчих робіт Козятинського районного сектора Головного управління ДСНС України у Вінницькій області до зимового періоду, придбання паливо-мастильних матеріалів

100 тис.грн. – збільшено виплати малозабезпеченим

100 тис.грн. – на придбання спортивних майданчиків, які будуть розміщені на території навчального закладу №2 та в району МВПУЗТ

50 тис.грн. – на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію фасаду з утепленням будівлі басейну «Дельфін»

40 тис.грн. – на підтримку діяльності Козятинського районного громадського товариства батьків інвалідів «ДОМ»

27 тис.грн. – на виготовлення ПКД на огорожу та центральний вхід стадіону «Локомотив».

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України