Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

?Дякую нашим Збройним Силам, Національній Поліції, Теробороні, Добровольцям та Волонтерам, що бережете наш спокій!
Закликаю щоденно о 9:00 до хвилини мовчання в пам'ять захисників, які загинули на цій війні.

✅Дякую волонтерам та Смірному Олегу, який сьогодні разом із Сергієм Гуменюком привіз одяг та інші речі.
Також у нас працює штаб волонтерів, обирайте те, чим ви хотіли б займатись та долучайтесь!

✅Основні підрозділи міської ради працюють в штатному режимі. Також сьогодні почався вивіз сміття із сіл. Ми відреагували на нарікання селян, тепер водії будуть намагатися не пропускати жодної вулиці, тому що це важливо для жителів.

➡️Почалися двомісячні прибирання. Прошу всіх долучитися до цього двомісячника та почати прибирання на своїх територіях.

✅Окрема подяка старостам та старостинським округам. Наші громади дуже потужні, постійно займаються забезпеченням безпеки, резерву, укріпленням.

➡️Після Перемоги перед нами стоятиме важливе завдання – посівна. Фермери готуються до посівної, Держава забезпечує бронювання працівників. Маємо велику надію, що запрацюють спеціальні програми для фермерів, для підтримки аграрного бізнесу.

✅Дякую компанії "Cygnet" за безкоштовну передачу 5-ти тон цукру та кукурудзи нашій громаді. Кукурудзу товариство Кордишівки та керівник Куханець Роман перероблять в крупи, які також перейдуть в резерв нашої громади. Резерв формується.

✅Особлива подяка бізнесу, який відновлює роботу. Це надважливо, ви скелет нашої економіки. Окремо є допис про пільги, які Держава надає бізнесу. Звичайно для громади це великі бюджетні втрати, але ми намагаємося компенсувати їх іншими статтями доходів, адже сьогодні надважливо підтримати бізнес.

✅Працюють лікарні, сімейна медицина. Частина медичної волонтерської допомоги була відправлена у військовий госпіталь Вінниці, частина передана в лікарню, частина передана військовим. Специфічні медичні препарати, які потрібні у військовий час залишені в резерві та обліковуються в сімейній медицині. Дякуємо величезне волонтерам за ці запаси!

?Було виділено 200 тис. грн. центральній районній лікарні на створення медичного запасу; 100 тис. грн. виділено для закупівлі та створенню резерву пального; 325 тис. грн. було виділено для ліквідації заборгованості з виплати зарплати за 2021 рік стоматологічній лікарні. Гадаю, ми нарешті розпрощаємось з будь-якими заборгованостями цьому підприємству.

✅Всі підприємства працюють, школи відновили свою роботу, дитсадки поки що ні.
Прошу всіх внутрішньо переміщених осіб стати на облік. Це надасть змогу скористатися тими механізмами, які Держава передбачила для допомоги ВОП. Для цього звертайтесь в Будинок Культури, управління соціальної політики (ЦНАП). Місто також розробляє механізми для підтримки тимчасово переміщених осіб.

Чекаємо всі миру, Перемога не за горами! ??
Слава Богу та спокійної всім нам ночі. ?

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України