Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 5

Щороку у цей день, 20 квітня, людство висловлює вдячність людям доброї волі,  які знайшли у собі сили робити добрі справи, не чекаючи подяки чи винагороди.

Волонтерський рух виник століття тому, коли французька молодь організувала добровільне відновлення зруйнованих ферм під час Першої світової війни.

В Україні волонтерський рух офіційно розпочався у 90-х роках XX століття, щоправда, офіційно він був визнаний постановою Кабміну у 2003 році.

У наші дні волонтери активно допомагають Україні та Збройним Силам України. 56-й день з відкритою збройною агресією рф борються не лише військові, а й цивільні благодійники, які служать надійним тилом українській армії та мирному населенню,  роблять все можливе, аби прискорити нашу спільну Перемогу над рашистським загарбником.

Сьогодні волонтери – це мобільна резервна армія України. Завдяки їхній нелегкій праці безліч людей отримує необхідну допомогу. Волонтери допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров’я людей і тварин, їх комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям заради порятунку інших.

Дякую за турботу про наших земляків, дякую за підтримку у скрутну хвилину, дякую за те, що ви з нами пліч-о-пліч за покликом серця!

Разом переможемо!

З повагою  – Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України