Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 26

Скільки горя і болю клята війна приносить щоденно в родини українців. Найдорожчу ціну платимо за свободу- життя людей. Старших чи зовсім юних, але таких рідних, сміливих, хоробрих, єдиних.

2 січня 2023 року обірвалося життя нашого земляка: загинув воїн Білецький Сергій Анатолійович 1994 р.н., старший солдат, командир зенітно-ракетного відділення військової частини, електрик взводу у місті Соледар Донецької області. Загинув Герой під час стрілецького бою та артилерійського обстрілу при виконанні бойового завдання з забезпечення здійснення з національної безпеки і оборони України, відсічі і стримуванні збройної агресії ворога, був вірний військовій присязі, віддав життя за незалежність і свободу України і кожного з нас.

В таких важкий час, висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя та поділяємо горе батьків, родини, друзів. Важко знайти слова які можуть зменшити тугу і смуток, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати такоі молодої людини. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Про поховання Героя буде повідомлено додатково.

Вічна пам’ять Герою!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України