Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

Шановні земляки! Дорогі краяни!

Традиційно третьої суботи квітня ми відзначаємо День навколишнього середовища. Завдяки широкій підтримці громадських організацій, представників органів влади, небайдужих громадян це свято стало днем активних практичних дій на захист довкілля. Це є доказом того, що українське суспільство виявляє зацікавленість до розв’язання екологічних проблем та дбає про забезпечення права громадян на безпечне довкілля.

 

На відзначення у Козятинській громаді Дня довкілля, міська рада розробила і проводить заходи, спрямовані на оздоровлення екологічної ситуації в регіоні, озеленення, благоустрій населених пунктів, очищення водних джерел, поширення екологічних знань.

У цій благородній справі відчутна роль екологічної громадськості, яка не тільки привертає увагу до проблем навколишнього середовища, але й долучається до їх вирішення. Хотілося б, аби ця доброчинна природоохоронна акція згуртувала якнайширше коло мешканців Козятинської територіальної громади. Адже чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, села та міста. Кожен краянин, небайдужий до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу, щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру весну.

 

Від імені Козятинської міської ради висловлюю щиру вдячність усім активістам екологічного руху, трудовим колективам, громадсько-політичним організаціям, усім краянам, які беруть активну участь у двомісячнику благоустрою, що проводиться зараз у нашій громаді, стверджуючи любов до отчого краю конкретними справами.

Поважно громадо! Зробімо все, аби Козятинський край тішив око і веселив душу, аби і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України