Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 90

Станом на 4 березня епідеміологи констатували 13 нових підтверджених випадків захворювання на COVID у Козятинській громаді (загалом по усіх ТГ Козятинщини за добу – 30): 11 нових випадків зафіксовано у Козятині та по одному у селі Козятин та Сигналі. Серед захворілих один медичний працівник.

Загалом, від понеділка по Козятинській ТГ підтверджено 63 нових випадки, серед яких четверо дітей до 17 років та шестеро медичних працівників.

 

Шкода, але збільшується кількість хворих у освіті: підтверджено 11 випадків захворювання у вчителів навчальних закладів Козятинської громади та у 4 школярів.

 

За повідомленням адміністрації Козятинської міської лікарні, на амбулаторному лікуванні продовжують знаходитися 92 хворих на коронавірус, переважно легкої та середньої важкості перебігу.

 

Наразі у стаціонарі Козятинської центральної районної лікарні знаходиться 35 дорослих хворих на COVID та 32 пацієнта із підозрою. Збільшилася кількість хворих із пневмоніями, що поступають до ЦРЛ, – сьогодні таких 77 (ще вчора запалення легень було у 48 пацієнтів медичного закладу). На кисневій терапії перебуває 40 хворих (29 - COVID, 7 - підозра на COVID, 4 - пневмонія).

До Козятинської ЦРЛ продовжують поступати хворі з Вінниці та Вінницького району. Сьогодні лікарня звітує про 31 вінничанина на ковідних ліжках. На жаль, вчора помер 38-річний мешканець Вінниці з COVID, госпіталізований до Козятинської лікарні 28.02.21, знаходився на ШВЛ. І це один із трьох летальних випадків, що констатовані за минулу добу на Вінниччині. Прикро, але сьогодні Вінницька область побила антирекорд по кількості нових випадків захворювання на COVID-19: за минулу добу коронавірус вперше виявлено у 827 осіб.

 

За останню добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано в Києві (868), Житомирській (888), Вінницькій (827), Івано-Франківській (776), Закарпатській (679) і Чернівецькій (626) областях.

Кількість інфікованих в Україні від початку пандемії наразі становить 1 374 762 людини, 26 591 людина померла, одужали 1 186 873 людини.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України