Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 10

Основною метою Центру надання адміністративних послуг у Козятині є – формування клієнтоорієнтованої системи надання адміністративних послуг для мешканців міста, основними принципами якої є: єдиний відкритий простір, ввічливе ставлення персоналу, зрозумілі процедури, стислі та чітко визначені строки, комфортні умови для клієнтів, максимальна результативність.

Продуктивність команди Центру надання адміністративних послуг у місті Козятині характеризується, у першу чергу, кількістю наданих адміністративних послуг.

За квітень 2021 року через Центр надано 2 556 адміністративних послуги.

Найбільшим попитом серед населення нашого міста у квітні 2021 року користувались послуги соціального характеру – 627 послуг, реєстрації місця проживання особи та видачі довідок про реєстрацію місця проживання – 461 послуга, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно – 235 послуг, оформлення паспорта громадянина України та для виїзду за кордон – 143 послуги, видачі відомостей з Державного земельного кадастру – 167 послуг.

Надано понад 5 000 консультацій, які  надаються не лише при особистому звернені громадян, а й за допомогою засобів телефонного зв’язку.

У квітні за платні послуги, з яких стягується адміністративний збір, до місцевого бюджету міста надійшло коштів на суму 119 796,70 грн.

«Вся робота в Центрі спрямована на якісне обслуговування населення за якомога коротший термін без порушення законодавства. Центр постійно удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування» - зауважила начальник управління ЦНАП Оксана Бортняк.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України