Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 127

Саме цей день буде найбільш насиченим різноманітними патріотичними та розважальними заходами. Оглянемо сьооднішні події та, звичайно, запрошуємо усіх козятинців та гостей міста до нас на свято!

 

Отже, о 14 годині на площі Героїв Майдану у центрі Козятина:

- буде розміщено виставку – фотопроект «Я став на захист України заради мирного життя. Герої неоголошеної війни». Для огляду будуть представлені 14 світлин перших учасників фотопроекту з числа ветеранів 2014 року. (В майбутньому фото проект буде доповнюватись світлинами.) Учасники - це ветерани сучасної російсько-української війни, наші земляки. Фотосесію для учасників, на волонтерських засадах погодилась провести фотограф Ольга Тимощук;

- військова частина Національної Гвардії України 3028 з Калинівки представить військову техніку, а саме три одиниці броньованої техніки – «Кугуар», «Варта», «Броньований КРАЗ». Також відбудеться демонстрація засобів захисту (каски, бронежилети).

- музеєм історії міста Козятина буде представлена фотовиставка «Визначні пам’ятки Козятина». В експозиції презентовано із буклету 16 світлин пам’яток історії, архітектури та монументального мистецтва, які розміщені на території громади. На них зображені цікаві місця, пов’язані з різноманітними історичними подіями в житті залізничників, наш шедевр архітектури – вокзал, який захоплює мандрівників не лише з України, а і інших держав. Світлини розповідають про становлення залізничної станції та підприємств, в минулому залізничної колонії при станції.

 

16.30 – вихованці секції «Художня гімнастика» Козятинської дитячої юнацької спортивної школи покажуть два показових колективних виступи. Тренери Лариса Чернишенко та Анжеліка Попова.

 

16.40 – учні міських шкіл та вихованці зразкового аматорського колективу «Зорянка – Арт» підготували міський об’єднуючий патріотичний флешмоб, в якому візьмуть участь 110 осіб, що будуть танцювати на центральному майдані міста.

 

17.00 – початок урочистої частини, у ході якої громаду міста привітає зі сцени свята міський голова Тетяна Єрмолаєва та почесні гості.

Міський голова виконає приємну функцію – привітає щасливих молодих батьків та їхніх малюків, що народилися 7 липня 2021 року – у День народження Козятина, у день його 147-річчя.

Після урочистої частини свята пройде святковий концерт за участі місцевих виконавців: Тетяни Фабіцької, Володимира Іжицького, Діани Бондарець, вокального колективу «Струни серця». В концерті візьмуть участь Заслужені артистки естрадного мистецтва України Олена Пантєлєєва та Анастасія Нечаєва, Народний артист України Роман Рудий.

Родзинкою концертної програми стануть артисти Академічного ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України: гурт «Червоні маки», гурт «Гетьман», виступи яких пройдуть у супроводі балету.

 

18.00 – 19.00 – на наймолодших жителів міста чекає сюрприз: вперше в Козятині дітлахи зможуть на власні очі побачити, поспілкуватись, сфотографуватись із улюбленими гігантськими роботами-трансформерами - найдобрішим Бамблбі та найсуворішим Мегатроном.

 

18.00 – 20.00 – для любителів перформативних дійств цього дня будуть працювати міми та ходулісти від народного театру «Галатея», з якими можна буде зробити селфі, а також побачити, як за допомогою невербальних засобів можна створити сюжетні мініатюри.

 

З 14 години і до пізнього вечора на площі проходитиме гастрономічний ярмарок та працюватимуть атракціони для дітей (батути).

Святкову програму проведе молодий та харизматичний теле-радіо ведучий Андрій Рудий.

 

По завершенню урочистостей та концертної програми відбудеться молодіжна дискотека.

 

Усі – на свято Дня народження рідного Козятина!

Святкуймо разом!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України