Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 18

Впродовж 2022 року Управління «Центр надання адміністративних послуг у м.Козятині» забезпечував реалізацію основних завдань щодо якісного та сервісного обслуговування громадян при наданні публічних послуг.

ЦНАП - це насамперед комфорт та зручність, комплексний підхід до обслуговування, економія часу відвідувачів.

Водночас у контексті укрупнення Козятинської міської територіальної громади, робота управління ЦНАП у 2022 році була спрямована на розбудову мережі надання послуг, залучення старостинських округів до надання послуг. Тобто, діяльність ЦНАП була спрямована на підвищення якості надання публічних послуг та їх територіальну доступність, що дуже актуально для жителів віддалених громад. Також, в умовах воєнного стану, робота ЦНАПу спрямовувалась на підвищення цифрової грамотності населення, спрощення процедур надання послуг, коли відвідувач за один візит може отримати комплекс послуг за моделлю життєвої ситуації: зареєструвати факт народження дитини та її місце проживання; подати заяву на державну допомогу при народженні.

Станом на 1 січня 2023 року у ЦНАП можна отримати 380 послуг. Протягом 2022 року працівники управління ЦНАП забезпечили надання 45 020 послуг суб’єктам звернень. Надано понад 90 000 консультацій, не лише при особистому зверненні громадян, а й у телефонному режимі та електронною поштою.

За 2022 рік за платні послуги, з яких стягується адміністративний збір, до місцевого бюджету надійшло коштів на суму 1 678 192,63 грн.

«Управління «Центр надання адміністративних послуг у м.Козятині» і надалі буде навчатись та вдосконалюватись, враховувати Ваші потреби шановні відвідувачі, дбати про зручність та комфорт, прислухатись до Ваших побажань і зауважень. Ми працюємо для ВАС!» - наголосила начальник ЦНАП Оксана БОРТНЯК.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України