Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 23

29 вересня 2022 року загинув Черниш Юрій Сергійович, старший механік-водій парашутно-десантного батальону, вірний військовій присязі, захищаючи нашу Украіну, виявивши стійкість і мужність в бою з ворогом, поблизу населеного пункта Краматорськ Донецької області. 

 Героя о 10 годині буде доставлено у рідне село Кордишівка. Чин поховання  Черниша Юрія Сергійовича розпочнеться о 10-30 в Храмі Святого Михайла села Кордишівка. Воіна буде поховано на сільському кладовищі. 

Просимо усіх віддати шану нашому воїну та провести в останню дорогу, так довго всі чекати добрих звісток. Юрій віддав найдорожче - життя, за наш мир і свободу. 

Депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат міської ради висловлює свої щирі співчуття сім'ям, їх рідним та близьким.

На знак скорботи просимо забезпечити приспущення Державного Прапора України та Прапора міста Козятина біля приміщення міської ради, вивісити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ.

Світла пам’ять про нашого земляка нащавжди залишиться в наших серіях і пам‘яті.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України