Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 16

Від минулого понеділка станом на сьогодні, 9 лютого, на території Козятинської громади за результатами досліджень методом ПЛР підтверджено COVID-19 у 24 осіб. Таким чином, від початку 2021 року у Козятинській ТГ захворіло 94 особи, з них продовжує хворіти 53: дев’ятеро госпіталізовано і 44 особи знаходяться на амбулаторному лікуванні.

На території усіх громад Козятинщини разом від початку пандемії станом на 9 лютого зафіксовано 1233 випадків захворювання коронавірусом.

За тиждень зафіксовано один випадок захворювання серед медичних працівників.

Оптимістичний показник: одужало за тиждень 11 козятинчан. Летальних випадків від коронавірусу не зафіксовано.

За повідомленням головного лікаря Козятинської ЦРЛ Олександра Кравчука, наразі у медичному закладі лікується в умовах стаціонару 15 хворих на COVID дорослих, підозр на COVID у дорослих - 10. Хворих із запаленням легень - 27. На кисневій терапії 21 хворий (14- COVID, 6 - підозра на COVID, 1- пневмонія).

Враховуючи наявність підтверджених випадків коронавірусного захворювання у нашій громаді, ще раз наголошуємо на необхідності строгого дотримання всіх умов карантину!

Будьте особливо відповідальними, намагайтесь уникати місць масового скупчення людей, пам’ятайте про збереження дистанції, без нагальної потреби не покидайте своїх домівок, надягайте захисні маски та часто проводьте дезінфекцію рук.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України