Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 14

Посилена увага до протиепідеміологічних заходів зумовлена зростанням рівня хворих на коронавірус протягом останніх місяців.

Так, за повідомленнями ВСП Козятинський відділ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗУ», останнім часом щодня виявляється у середньому 30 нових випадків захворювання на COVID-19 серед населення Козятинської громади. Водночас, у лiкарнях Вінницької областi фіксується зростання рiвня госпiталiзацiї (34,5%).

Саме тому розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, заступника начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Здітовецького №489-Р від 22.08.2022 та у листі Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області № 5760/01/22 від 23.08.2022 затверджується «масковий» режим в ycix закладах охорони здоров'я всiх рiвнiв надання медичної допомоги i форм власностi та аптечнiй мережi на територiї Вiнницької областi.

Тож, персоналу, пацієнтам та відвідувачам зазначених закладів необхідно неухильно дотримуватися санітарно- гігієнічного та протиепідемічного режиму, в тому числі «маскового» режиму (використання засобів індивідуального захисту).

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України