Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 0

У 2023 році Національний інститут раку уклав договір з НСЗУ.

Це означає, що пацієнт має можливість отримати спеціалізовану медичну допомогу і не платити за це гроші. Зокрема, консультації, діагностика та лікування в Національному інституті раку –  безоплатні. Вартість медичних послуг покриває Програма медичних гарантій.

Щоб потрапити на безоплатну консультацію в Національний інститут раку, важливо мати направлення від сімейного лікаря або лікарів-онкологів регіональних онкоцентрів.

Більше того, у Національний інститут раку можна звернутись як на первинну консультацію, так і за порадою до онколога, щоб підтвердити або спростувати діагноз, дізнатися, чи існують інші методи лікування. Адже, володіючи інформацією про діагноз і проконсультувавшись з фахівцями, пацієнт і його близькі зможуть прийняти правильне рішення.

Щоб отримати медичну допомогу в Національному інституті раку, слід записатися через кол-центр за номером 044 293 21 50. Пацієнту запропонують обрати день та час візиту. Також можна звернутися в реєстратуру поліклініки з електронним направленням. Однак, це займе більше часу.

Зокрема, у Національному інституті раку можна отримати онлайн-консультацію лікаря. Для цього надішліть ваше звернення та проскановані документи на електронну скриньку: unci.cons@gmail.com

Для безоплатної онлайн-консультації дитячого онколога, надішліть ваше звернення та проскановані документи на:  nir.pediatr.consult@gmail.com

За інформацією Національної служби здоров’я України

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України