Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 21

Козятинська громада, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат Козятинської міської ради, особисто Козятинський міський голова висловлюють щирі співчуття рідним з приводу смерті Почесного залізничника, що присвятив своє життя розбудові залізничної галузі у Козятині БОСНЯКА ВІТАЛІЯ СТЕПАНОВИЧА.

Босняк Віталій Степанович народився 12 жовтня 1936 року в селі Комсомольському (тепер - Махнівка) Козятинського району Вінницької області.

Майже півстоліття Віталій Степанович віддав залізниці. Розпочав трудову діяльність на залізничному транспорті у липні 1958 року електромонтером електростанції Козятин-1 Козятинського відділку Південно-Західної залізниці. За період багаторічної та сумлінної праці працював черговим у щитовій, техніком електростанції Козятин-1, електромеханіком тягової підстанції станції Сухоліси, майстром електростанції Козятин-1, електромеханіком кабельного господарства ремонтно-ревізійної дільниці. 35 років, з травня 1968 року по день звільнення у зв’язку з виходом на пенсію за віком у червні 2003 року, Віталій Степанович обіймав посаду начальника Козятинського району електропостачання Козятинської дистанції електропостачання Південно-Західної залізниці.

За час бездоганної праці у дистанції електропостачання зарекомендував себе здібним, технічно грамотним, ініціативним, принциповим керівником, вимогливим до себе і підлеглих, Оперативно приймав необхідні рішення у надзвичайних ситуаціях. Користувався повагою у колективі дистанції. Навчив не одне покоління висококваліфікованих енергетиків, які працюють у дистанції по теперішній час. Під керівництвом Віталія Степановича Босняка після будівельних робіт було здійснено реконструкцію електропостачання частини підприємств залізничного вузла станції Козятин.

Віталій Степанович неодноразово заохочувався керівництвом Козятинського відділку залізниці, Південно-Західної залізниці. У 1998 році йому було присвоєно звання «Почесний залізничник».

 

Світлий, добрий спомин про Віталія Степановича Босняка завжди житиме в серцях усіх, хто його знав та поважав.

Царство Небесне і вічна пам’ять!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України