Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 17
Вручили посмертні ордени "За мужність" полеглим Захисникам

На жаль щодня ми втрачаємо найкращих синів та доньок України й наш обов'язок до кінця життя пам'ятати їх подвиг та дякувати за жертву...🕯

Сьогодні, на виконання доручення начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова, заступником міського голови з питань діяльності органів виконавчої ради Козятинської МР Павлом Холковським разом з головою Хмільницької РВА Богданом Кузнєцом, його заступником Олександром Пузирем та представниками Хмільницького РТЦК та СП вручили державні нагороди родинам загиблих військовослужбовцям Козятинської територіальної громади.

Згідно з Указом Президента України від 17.11.2023 №755 за особисту мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено:

Жуківського Віталія Олександровича стрілець – санітар, 2 відділення 3 взводу 2 стрілецької роти, 1 стрілецького батальйону в/ч А 1619. Загинув поблизу н.п. Невельське, Ясинуватського району, Донецької області.

 Осташевського Едгара Євгенійовича молодшого сержанта, навідника 2 десантно - штурмового взводу, 3 десантно –штурмової роти, 1 десантно - штурмового батальйону в/ч А 0281. Загинув поблизу н.п. Сулигівка, Ізюмського району, Харківської області.

Також почесний нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ "Комбатанський хрест" (посмертно) було передано матері нашого Героя Дем'янюка Сергія Олександровича пані Світлані.

Світла пам'ять Героям! Слава і шана захисникам України!

Вручили посмертні ордени "За мужність" полеглим Захисникам
Вручили посмертні ордени "За мужність" полеглим Захисникам
Вручили посмертні ордени "За мужність" полеглим Захисникам
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України