Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 20

✅ Відбулися збори голів ОСББ з представниками газового господарства щодо ситуації з аварійного відключення газу в багатоповерхових будинках міста. 

👉🏻 Представники газової служби пояснили законність підстав та організацію  їхньої роботи. Заходи проводяться в рамках підготовки до опалювального сезону, технічне обслуговування газової мережі та важливості вчасного виявлення витоку газу чи вирішення неполадок у приладах.

Голови ОСББ активно обговорювали та ставити питання про вчасність інформування їх та мешканців будинків про відключення газу, а також вартість на обслуговування та заміни кранів. Адже ці роботи не були заплановані на цей рік. 

❗️ Особлива небезпечність при витоку газу, нагальність розв'язання цієї проблеми, яка десятками років не підіймалась, внесла ясність в черговість процесів.  
Про це буде повідомлено жителів будинків. 

🔉 Закликаю бути відповідальними, оскільки це впливає на життя ваше і ваших сусідів, важливість  допуску працівників до своїх квартир задля належного огляду газових приладів та проведення технічного обслуговування мережі та приладів. 
Безпека на першому місця 👆🏻

Відбулися збори голів ОСББ з представниками газового господарства
Відбулися збори голів ОСББ з представниками газового господарства
Відбулися збори голів ОСББ з представниками газового господарства
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України