Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7

(ІІ група: 28.04-01.05.2023р.)

Запрошуємо 25 жінок-військових (екскомбатанток), а також жінок, рідні, яких загинули на війні із російським агресором, жінок ВПО до участі у програмі підтримки та розвитку ветеранського підприємництва для жінок #ВідІдеїДоВласноїСправи.

Програма втілюється у життя за підтримки Український ветеранський фонд у партнерстві з Державна агенція промоції культури України та Громадська організація "Український центр розвитку культур "Єднання".

Програма спрямована на посилення ролі жінок в українському суспільстві, їх підтримку у самореалізації та підвищенні впевненості у своїх силах, та працюватиме у двох напрямках: сприяння особистісному та кар’єрному розвитку менті.

#ВідІдеїДоВласноїСправи - безкоштовна навчальна програма для жінок, бажають зробити перші кроки у започаткуванні власної справи або мають намір працювати із своєю кар’єрою/маю намір змінити місце роботи.

#ВідІдеїДоВласноїСправи - тренінгова програма покликана допомогти жінкам, які хочуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерками у часи невизначеності. Також прокачати навички бізнесового маркетингу та брендингу, як впроваджувати інновації.

Ця можливість саме для вас, якщо:

- Ви є громадянкою України (адже це наша superpower);

- Маєте бізнес-ідею і не боїтесь мрії втілювати в життя;

- Маєте намір працювати зі своєю кар’єрою/маєте намір змінити місце роботи;

- Маєте високий рівень мотивації та бажання творити зміни для себе і країни.

Коли та де?

Програма проходитиме в м. Київ 28 квітня – 01 травня 2023 року. На період проведення заходів організатори покривають всі витрати, пов’язані із проживанням та харчуванням учасниць. Оплата проїзду здійснюється власним коштом учасниць.

На завершення:

В кінці навчання всі учасниці отримають дипломи про участь у навчальній програмі. А по завершенню всього проєкт відбудеться фінальна презентація кращих проєктів у приміщенні Українського кризового медіацентру в м. Києві (орієнтовно червень 2023 р.).

Важливо: Відбір учасниць відбуватиметься на основі якісної заявки, яку Ви можете знайти за посиланням: https://docs.google.com/.../1_xj1bt8E40GIWBvwSDpkt3x.../edit

Також інформацію про проект можна знайти на сайті: https://idea2business.com.ua/ та сторінках у соціальних мережах: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090652486174 https://www.instagram.com/idea2businessproject/

Дедлайн подання заявки: включно до 25 квітня 2023 р.

Контакти:

067-742-11-41 Тетяна

099-122-04-26 Валентина

 

#ВідІдеїДоВласноїСправи

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України