Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 32

Щорічно у першу неділю жовтня в Україні відзначають День педагогічного працівника. Напередодні професійного свята в обідній залі комунального закладу "Ліцей Козятинської міської ради Вінницької області" відбулася святкова зустріч із ветеранами педагогічної праці.

Вже стало доброю традицією за сприяння профспілкової організації працівників освіти і на чолі з Довгань Надією Миколаївною, проводити зустрічі освітян – ветеранів.

Тепло, зворушливо і по-родинному затишно – саме у такій атмосфері добра й невимушеності проходила ця зустріч. Ведуча даного заходу Фабіцька Тетяна Вікторівна, керівник гуртка Центру дитячої та юнацької творчості, відзначила, що письменник живе у своїх книжках, скульптор у своїх скульптурах, а вчитель – у думках і справах своїх учнів.

Хвилиною мовчання педагоги вшанували пам’ять наших героїв-захисників, всіх, хто загинув у боротьбі за мирне небо над нами, за дитячий сміх, за нашу свободу та пам'ять педагогів, які відійшли у вічність...

Але життя триває! Треба бути корисним людям! Це ще раз відчули ветерани-педагоги, висловлюючи сердечну подяку за надану можливість такої приємної і теплої зустрічі зі своїми друзями та колегами.

Святкова зустріч із ветеранами педагогічної праці
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України