Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 32

Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни, що зимові свята подарують нам те, чого найбільше бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні, прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги.

Однак, для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень, як у повсякденному житті, так і в стратегії творення нашої держави.

Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко! Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити у кожному куточку нашої Козятинщини життя таким, про яке мріємо ми усі і якого ми гідні.

І я впевнена: такі сподівання реальні. Наперекір викликам та тривогам, які вже постукали у наші двері чи ще чекають за порогом суперечливого і трагічного життя українського народу, вони збудуться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою і підемо далі шляхом розвитку і консолідації.

Для усіх нас, козятинчан, 2020 рік був сповнений випробувань і, все таки, він став важливим щаблем в історії нашого краю.

Бажаю усім, щоб у 2021 році здійснилися ваші гарні задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік, що настає.

Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє.

З прийдешнім Різдвом Христовим та Новим роком!

 

З повагою та найкращими побажаннями – Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України