Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7

Центр надання соціальних послуг продовжує в 2023 році удосконалювати рівень охоплення соціальними послугами населення Козятинської громади. Зокрема, ми  працюємо над розширенням можливостей громадян отримати кваліфіковану психологічну підтримку та максимально охопити  вказаною послугою жителів Козятинщини. З цією метою Центр запросив  до співпраці міжнародну неприбуткову гуманітарну організацію HIAS.

2 березня фахівці центру спільно з представниками ГО HIAS провели психологічне консультування з сім’ями, що перебувають в складних життєвих обставинах, в селах Махаринці та Сестринівка. Під час зустрічей  учасники отримали необхідну психологічну підтримку. Фахівці психологи допомагали їм віднайти внутрішні ресурси для вирішення потреб, опанувати свої емоції та зрозуміти себе. Адже кожна людина має достатньо сил щоб впоратись з будь-якою ситуацією, але часто не одразу може самостійно знайти в собі ці сили та потенціал.

Ми, українці, зараз переживаємо вкрай важкий період. У зв’язку з війною в нашій державі кожен з нас, дорослий чи дитина, перебуває під впливом різних негативних чинників, які створюють гострий стресовий стан особи і можуть призвести до розпачу, депресії.

Саме тому вкрай важливо вчасно отримати психологічну підтримку кваліфікованих спеціалістів.

Додатково інформуємо, що Ви чи ваші близькі, родичі, друзі та знайомі можете вільно отримати психологічну підтримку від спеціалістів Центру надання соціальних послуг у нашій громаді. Записатись на прийом до психолога можна за робочим телефоном Центру 2-05-04.

Психологічна допомога жителям громади як один з головних аспектів діяльності ЦНСП
Психологічна допомога жителям громади як один з головних аспектів діяльності ЦНСП
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України