Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 29

Склад постійно діючого колегіального виборного консультативно-дорадчого органу затверджено на установчих зборах, які зібрали 23 грудня у залі засідань Козятинської міської ради 11 представників інститутів громадянського суспільства – керівників та уповноважених представників місцевих громадських організацій, профспілок, релігійних організацій.

Від початку листопада, з моменту опублікування на офіційному сайті Козятинської міської ради оголошення про утворення при органі місцевого самоврядування консультативно-дорадчого органу, ініціативна група з підготовки та проведення установчих зборів з формування громадської ради, що була утворена відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року №996, проводила прийом заяв від інститутів громадянського суспільства.

Установчі збори для утворення громадської ради розпочались із організаційних питань: затвердження порядку денного зборів, обрання робочих органів установчих зборів – лічильної комісії, головуючого та секретаря.

Голова ініціативної групи, Аліна Тимощук, керуюча справами виконкому – начальник організаційного відділу Козятинської міської ради, представила звіт про підготовку до установчих зборів. Співдоповідачем виступила секретар ініціативної групи Наталія Янковчук, начальник відділу з питань внутрішньої політики, що розповіла про порядок формування громадської ради відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року №996. Підготовчу роботу визнано задовільною та вирішено розпочати власне роботу установчих зборів.

Внаслідок активної та результативної роботи усіх учасників зборів вирішено ряд важливих та ключових питань для утворення громадської ради. Зокрема, затверджено у результаті рейтингового голосування присутніх на зборах представників ІГС персональний склад громадської ради (учасники установчих зборів голосували бюлетенями, в яких робили відмітки у визначеній графі).

Отже, склад громадської ради при виконкомі Козятинської міської ради, який обраний на найближчі два роки, наступний:

 

ГЛУЩЕНКО Віра Миколаївна – голова релігійної громади Церкви Християн Віри Євангельської «Спасіння»

ГОРБАТЮК Володимир Володимирович – голова профкому ВП локомотивне депо Козятин (делегований від Козятинської територіальної профспілкової організації)

ГУМЕНЮК Руслан Олександрович – керівник ГО «Футбольний клуб ЛЕВИ» («ФК ЛЕВИ»)

ДОБРЖАНСЬКИЙ Володимир Володимирович – керівник ГО «Козятинський футбольний клуб Локомотив» (ГО «КФК Локомотив»)

ДРАМАРЕЦЬКИЙ Валентин Анатолійович – заступник голови Козятинської громадської організації «Козятинська міськрайонна організація Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)»

КАЗМІРЧУК Віра Володимирівна – керівник Козятинської районної організації «Захист дітей війни»

МАСИРА Роман Ярославович – керівник релігійної громади парафії Храму Святого Пророка Іллі (ПЦУ)

МАШЕВСЬКИЙ Микола Іванович – заступник голови Козятинського громадського об’єднання «Союз Чорнобиль України»

МАШТАЛЕР Наталія Василівна – заступник голови ГО «Територія добра»

НЕЧИПОРУК Вікторія Валеріївна – керівник ГО «КОЗЯТИНСЬКА НОВА ГРОМАДА»

САС Анна Костянтинівна-Заступник голови ГО «СПОРТИВНИЙ КЛУБ ТАКО» («СК ТАКО»)

 

Наступним етапом роботи вже новоствореної громадської ради при виконкомі Козятинської міської ради стало затвердження Положення дорадчого органу, обрання голови, заступника та секретаря громадської ради.

Після активного та плідного обговорення і голосування члени громадської ради довірили очолювати громадську раду керівниці ГО «КОЗЯТИНСЬКА НОВА ГРОМАДА» Вікторії Нечипорук, заступником став голова профкому ВП локомотивне депо Козятин (делегований від Козятинської територіальної профспілкової організації) Володимир Горбатюк, секретарем, згідно затвердженого раніше Положення, було обрано начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міської ради Наталію Янковчук.

На наступному засіданні, що вирішено провести 25 січня, члени громадської ради вирішили розробити, обговорити та затвердити План роботи дорадчого органу на 2023 рік.

Таким чином, новообрані члени громадської ради при виконкомі міської ради налаштовані на активну роботу.

При виконкомі Козятинської міської ради утворено громадську раду
При виконкомі Козятинської міської ради утворено громадську раду
При виконкомі Козятинської міської ради утворено громадську раду
При виконкомі Козятинської міської ради утворено громадську раду
При виконкомі Козятинської міської ради утворено громадську раду
При виконкомі Козятинської міської ради утворено громадську раду
При виконкомі Козятинської міської ради утворено громадську раду
При виконкомі Козятинської міської ради утворено громадську раду
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України