Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 9

Важлива подія для аграрної галузі України - підписання договорів на збір та утилізацію тари з-під ЗЗР в рамках пілотного проєкту "Агро Варта" між компаніями-учасниками, European Business Association і НВК "УкрЕкоПром".

   ТОВ «НВК УКРЕКОПРОМ» є провідним підприємством України, яке успішно здійснює надання послуг в сфері поводження з відходами та здійснює БЕЗКОШТОВНИЙ збір тари від пестицидів та гербіцидів (засоби захисту рослин) з фермерських господарств.

     Завдяки проєкту "Агро Варта" у всіх фермерів і аграріїв України з'являється безпрецедентна можливістю здати свою використану тару на утилізацію. ⠀

 Ми всі розуміємо, що така тара не повинна зберігатися і накопичуватися в сільських господарствах через свої небезпечні токсичні властивості. Але до недавнього часу питання її своєчасного вивезення та утилізації представляло для фермерів ряд труднощів і чималі фінансові витрати. ⠀

  ТОВ «НВК УКРЕКОПРОМ» бере повністю на себе  витрати на вивезення, транспортування і безпечну утилізацію тари з-під засобів захисту рослин!!!

   Згідно проєкту, до збору попадають тари таких відомих виробників як:

 ТОВ «АДАМА УКРАЇНА», ТОВ «БАЄР», ТОВ «БАС Т.О.В», ТОВ «НУФАРМ УКРАЇНА», ТОВ «СИНГЕНТА», ТОВ «ФМС УКРАЇНА», ТОВ «UPL Україна», та    тара інших виробників.

    За більш детальною інформацією можна звертатись за наступними телефонами:

- тел. (050) 363 33 01- директор Данкевич Віталій Іванович;

-  тел. (050) 560 04 83 -керівник відділу збуту тари Димитров Денис.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України