Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 152

З 1 січня 2021 року прийом документів на призначення соціальних допомог, субсидій та пільг здійснюється виключно через Центр надання адміністративних послуг (м.Козятин, вул.Незалежності, 57)

 

Адміністративні послуги соціального характеру (АПСХ), насамперед, призначення субсидій, різноманітних державних допомог, є одними з найбільш витребуваних серед громадян.

Уряд прийняв нові додаткові рішення щодо інтеграції АПСХ у ЦНАП.

З 1 березня 2021 року – ще й виключно з формуванням електронної справи та надсиланням в електронній формі органам соцзахисту населення.

Уряд вирішив, що органи місцевого самоврядування та їх ЦНАП мають використовувати для цього інформаційні системи Мінсоцполітики, а саме програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».

 

За повідомленням начальника управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксани Бортняк, 18 січня Козятинський ЦНАП підключений до ПК «Соціальна громада»

- Загалом це добре, оскільки сфера соціального захисту населення потребує цифрової трансформації, а мешканці – якісних послуг. Переваги програмного комплексу «Соціальна громада» у тому, що ми маємо змогу накопичувати базу даних про мешканців, моніторити кількість і якість надання адміністративних послуг соціального характеру, стан розгляду заявок.

Мешканці територіальної громади зможуть оформити 67 послуг: житлові субсидії, допомоги та виплати, які є найпопулярнішими серед населення. Такі послуги стануть максимально наближені до кожного мешканця та зможуть надаватися у комплексі з іншими послугами за моделлю життєвих ситуацій, - зазначила Оксана Бортняк.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України