Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4

Програма USAID АГРО оголошує конкурс на співфінансування проєктів підтримки та зміцнення стійкості українських мікро, малих та середніх виробників картоплі для забезпечення продовольчої безпеки в Україні.

До участі у конкурсі запрошуємо суб’єктів підприємницької діяльності, сільськогосподарські кооперативи, громадські організації або бізнес-асоціації, які розробить та запровадить механізм залучення сільськогосподарських ММСП до партнерства/кооперації для створення локальних кластерів/хабів промислового картоплярства.

Програма USAID АГРО надасть співфінансування для 5-7 проєктів із загальним бюджетом до 26 млн грн (з розрахунку від 3,5 до 7,5 млн грн на проєкт).

Проєкт співфінансування буде спрямований на покращення доступу ММСП до виробничих потужностей післяврожайної/передпродажної доробки та переробки картоплі, сертифікованого насіння картоплі та сортооновлення, лабораторних і навчально-інформаційних послуг, створення умов для диверсифікації виробництва та розширення ринків збуту на внутрішньому і зовнішніх ринках та, відповідно, підвищення добробуту сільських громад України.

Завантажити повний опис технічного завдання можна за посиланням
( https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1ZpkMZxDHZb_5b5qZnyx4fAsVeMKBVoA-?usp=share_link ).

Дедлайни:
14 квітня 2023 р. – щоб підтвердити свою участь у передзаявочному онлайн-семінарі, який АГРО проведе 20 квітня з 10:00 до 12:00

18:00, 25 квітня 2023р. – для усіх запитань щодо цього конкурсу.
18:00, 05 травня 2023 р. – кінцевий термін подання пропозицій

У будь-якій кореспонденції щодо цього конкурсу прохання в темі листі вказувати його назву - ЗПЗ № 55.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України