Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7

Так вирішили учасники адміністративної комісії при Козятинській міській раді, що днями зібралися на чергове засідання. На порядку денному – дві справи за різними статтями Кодексу України про адміністративні порушення, які, втім, об’єднані схожим спрямуванням: порушення громадського порядку.

Перший протокол, що надійшов до розгляду, складений співробітниками поліції на чоловіка, що, «підігрітий» оковитою, протягом ночі не давав сусідам відпочити, адже надміру голосно («галасливо», - написано у протоколі) шумів у своїй квартирі. О 6-ій ранку терпець сусідів урвався: викликали поліцію. Такі дії громадянина передбачені статтею 182 КУпАП «Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях». У результаті розгляду справи та пояснень самого порушника, комісійно вирішено стягнути штраф, як нагадування про невідворотність відплати за негативну поведінку, що створює перешкоди до спокійного життя містян.

У іншому протоколі йшлося про порушення, задеклароване у статті 154 «Порушення правил утримання собак і котів»: власник вигулював у міському сквері свого домашнього улюбленця (собаку великої породи) без повідка та намордника. Поліцію викликали небайдужі містяни, які стали свідками сліз дітей, переляканих виглядом небезпечної тварини. Рішенням комісії з порушника стягнули штраф у якості адміністративного покарання.

Порушення громадського порядку заслуговує на невідворотне адміністративне покарання
Порушення громадського порядку заслуговує на невідворотне адміністративне покарання
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України