Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 6

Слава Україні!

Велика подяка військовим, які ведуть оборонні та наступальні дії. Ми віримо у кожного! Також вдячні енергетикам,що працюють за різними направленнями! Дякуємо вам!

Питання щодо ліквідації, приєднання або передачі лікарні іншій громаді ніким не обговорюється та не планується обговорюватись ні міською радою, ні депутатським корпусом чи мною особисто.

Лікарня в рази поліпшила свої показники з липня 2022 року, очікуємо результатів в 2023 році. 

Маємо заборгованість по заробітній платі, яка складає біля 10 млн. гривень. По результататам роботи бюджетної комісії було одноголосно прийнято рішення про надання коштів для закриття заборгованості. 

Інформація щодо аварійних відключень електроенергії. Прошу Вас з розуміння віднестись до цієї ситуації. Ворог знищив близько 50%  інфраструктури генерації електроенергії.

Міською радою не ініціювалось, проводилось та не оплочувалось жодних робіт по від’єднанню об’єктів міста та с. Залізничне від «залізничного світла». Прошу Вас не поширювати плітки та перевіряти інформацію.

Президент України та Уряд закликає мешканців України , які не можуть впорати з стресом через відсутність електроенергі та війну перезимувати в Європі.

Питання щодо температурного режиму в сімейній медицині!

У громаді почала працювати міжнародна міссія для ВПО.  Прошу Вас звернутись в ЦНАП  19 грудня для реєстрації та отримання фінансової допомоги.

Перемоги нам та миру!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України