Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 20

Козятин – колиска багатьох талановитих персоналій. Знайомтесь ще з однією учасницею благодійного вернісажу «Лаванда надихає, ЗСУ перемагає» - Олена Удвуд.

Має цікаву професію, яку просто обожнює, працює журналістом у газеті «RIA-Козятин». Авторка багатьох статей про історичні події та сьогодення Козятина, про життя яскравих особистостей та відомих людей нашого міста.

Одне з хобі, яким займається Олена у вільний від роботи час - живопис. Вона створює картини, використовуючи у якості фарб звичайну каву. Ця незвична техніка має назву кавова ґризайль. Захопилася кавовим живописом чотири роки тому під час відвідин майстер-класу у Вінниці. На даний час у творчому доробку декілька робіт, на яких зображені краєвиди Козятина в цій техніці. Учасниця живописного  проєкту «Я люблю Козятин». Художниця виконала акрилом один із пазлів великої картини-освідчення в любові художників рідному місту, що зображує водонапірну вежу. Натхнена лавандовим пленером, написала картину для вернісажу двома живописними техніками – аквареллю та кавою.

Олена Удвуд - нова учасниця благодійного вернісажу «Лаванда надихає, ЗСУ перемагає»
Олена Удвуд - нова учасниця благодійного вернісажу «Лаванда надихає, ЗСУ перемагає»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України