Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 31

За ініціативи Мінветеранів у ЦНАПах надаватимуть 19 нових послуг ветеранам та їхнім родинам (у перспективі 112 нових послуг).

Надання якісних послуг ветеранам війни та членам їхніх сімей через ЦНАП буде ефективним інструментом повернення українських Захисників і Захисниць та їхніх родин до мирного життя, сприятиме гідній самореалізації у суспільстві.

Про це наголосила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна під час онлайн зустрічі з керівниками ЦНАПів, що відбулася 3 квітня за сприянням Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг.

Мінветеранів вже розпочало серію навчань адміністраторів ЦНАПів усіх областей України.

“Один з важливих напрямів нашого партнерства – це розширення переліку адмінпослуг, які надаються ветеранам війни через ЦНАПи. Мінветеранів підготовлено проєкт розпорядження Уряду, яким буде додано 19 нових послуг для ветеранів, надання яких передбачено ЦНАПами.

Це, зокрема, послуги щодо призначення грошової допомоги чи компенсації, безоплатного капітального ремонту, заміни посвідчень УБД та членів сімей Захисників і Захисниць тощо”, – повідомила Юлія Лапутіна.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України