Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

Із завершенням січня ми перегорнули сторінку яскравих та наповнених дивовижною загадковістю різдвяних свят. До наступного року попрощалися із прикрашеною новорічними гірляндами ялинкою, очікувано неочікуваними подарунками під нею та духом Нового року.

Однак, хочеться ще хоч на трошечки продовжити цей приємний присмак імбирно-мандаринового свята, відчути його хвойний запах та насолодитися різдвяними смаколиками.

Усіх, хто має такі бажання, та тих, хто просто любить зиму і художнє мистецтво, запрошуємо (звичайно, із дотриманням карантинних обмежень: маски на обличчях та дистанціювання із іншими відвідувачами) на вернісаж робіт учнів художнього відділення Козятинської дитячої музичної школи «Зимовий вернісаж». На виставці представлені роботи учнів молодших та старших класів викладачів Інги Загайкевич та Наталії Степанюк.

Виставка розміщена на другому поверсі школи. Експозиція розпочалася на початку січня і продовжиться ще тиждень. Тому, хто не встиг насолодитися чарівністю дитячого малюнку, – мерщій за гарним настроєм та піднесеними емоціями, які гарантовано отримаєте від споглядання яскравої і різнобарвної, як зимові свята, дитячої творчості.

 

Користуючись нагодою, інформуємо, що наші маленькі художники та майбутні митці разом зі своїми викладачами-професіоналами вже активно готуються до наступної виставки, яка буде присвячена Дню усіх закоханих – Дню Святого Валентина. Чекайте на нові оголошення та не пропустіть справжнє художнє свято і нагоду отримати мистецьке задоволення.

Краса зими дитячими очима
Краса зими дитячими очима
Краса зими дитячими очима
Краса зими дитячими очима
Краса зими дитячими очима
Краса зими дитячими очима
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України