Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 12

Козятинська міська рада висловлює щиру подяку працьовитому колективу ПрАТ «Козятинхліб» та особисто директору підприємства Сергію Олександровичу Годенку за активну участь та повсякчасну допомогу у житті Козятинської громади, у наших проєктах та програмах.

Слід зауважити, що жодний масовий захід, що проводиться останнім часом у нашій громаді, не обходиться без вкладу Козятинського хлібозаводу: стосується це виїзної торгівлі чи допомоги у організації волонтерського вантажу на передову, збору коштів для благодійної мети чи участі у допомозі внутрішньо переміщеним особам. Сергій Олександрович та очолюваний ним колектив – завжди у гущі подій, завжди із дієвою та значимою допомогою-участю.

Окремими словами подяки слід відзначити і безперебійне виробництво хлібобулочної продукції, яку забезпечує ПрАТ «Козятинхліб» навіть попри відключення електроенергії. Полиці козятинських продовольчих магазинів не залишалися і на півдня без свіжої випічки, приготованої дбайливими руками сумлінних пекарів підприємства. Ба більше: в умовах здорожчання витратних матеріалів та енергоносіїв, ПрАТ «Козятинхліб» продовжує забезпечувати козятинський ринок соціальними видами хліба, що є надзвичайно важливою підтримкою незахищених верств населення громади.

Добре, що маємо у рідній громаді таких гарних друзів і відповідальних помічників, готових підтримати власними силами наші проєкти. Віримо, що тільки разом зможемо досягти гарної мети, тільки спільними зусиллями реалізуємо найкращі програми для користі усіх мешканців нашої Козятинської громади.

 

Для довідки

ПрАТ «Козятинхліб» має давні традиції та напрацювання в галузі хлібопечення. Завод розпочав свою роботу в 1935 році. Сьогодні - це потужне підприємство, на якому працює більше 250 чоловік.

Особливістю виробництва є те, що використовується традиційна технологія випікання хліба. Це насамперед пов'язано з уподобаннями козятинців, які шанують традиційний смак хліба, відомий з дитинства. Якість сировини та готової продукції контролює виробнича лабораторія, яка пройшла державну атестацію. На підприємстві працюють досвідчені, професійні, талановиті, справжні майстри хлібопечення, спеціалісти, які віддають тепло своїх рук і сердець хлібові.

Автотранспортний парк, який налічує більше 30 спеціалізованих автомобілів, забезпечує доставку хлібобулочної продукції в 13 районів Вінницької, Житомирської та Київської областей.

Асортимент продукції ПрАТ «Козятинхліб» задовольняє смаки самих найвибагливіших покупців та налічує понад 80 видів хлібобулочних та 35 кондитерських.

"Козятинхліб" – добрі друзі, що завжди поруч
"Козятинхліб" – добрі друзі, що завжди поруч
"Козятинхліб" – добрі друзі, що завжди поруч
"Козятинхліб" – добрі друзі, що завжди поруч
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України