Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 5

Сьогодні від щирих мешканців Козятинської міської територіальної громади у рамках проєкту «Подаруй військовому смак домашнього тепла» до обласного Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, роботу якого організовують Володимир Гройсман, голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий та Вінницький міський голова Сергій Моргунов, відправилися чотири коробки продуктів для наших захисників та захисниць на передовій.

У кожній посилці – домашня випічка та різноманітні солодощі, смаколики від дбайливих козятинських господинь, чай та кава, а також символи і смаки прийдешніх Різдвяно-новорічних свят: мандарини, горіхи та мед. Разом із тим, у коробки маленькі козятинці вклали і намальовані звернення до військових на фронті та листи із подяками, власноруч виготовлені обереги та аплікації.

Дякую всім дорослим та маленьким козятинським волонтерам і волонтеркам, які долучились до участі у проєкті! Часточка турботи та домашнього затишку обов’язково сприятиме бійцям у службі. Адже там, на передовій, також важливо відчути запах дивовижних зимових свят.

Козятинці долучилися до обласного проєкту «Подаруй військовому смак домашнього тепла»
Козятинці долучилися до обласного проєкту «Подаруй військовому смак домашнього тепла»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України