Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 9

Програма USAID АГРО з аграрного і сільського розвитку - запрошує українські підприємства, в тому числі сільськогосподарські кооперативи, подавати заявки на одержання співфінансування для організації і навчання роботі з інструментами, що замінюють ручну працю в сільському господарстві, та надання доступу до цих інструментів для кінцевих бенефіціарів GESI* після навчання.

Мета даного конкурсу на співфінансування – заміщення важкої фізичної ручної праці в сільському господарстві засобами малої механізації (ММ) у галузі тваринництва, так і рослинництва, а також переробки агропродукції. Для цього Програма USAID АГРО має на меті провести навчання представників мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП) та домогосподарств, які належать до категорії GESI використанню засобів малої механізації, а також створити сприятливі інформаційні й фінансові умови для підтримки переходу до їх застосування.

Завантажити повний опис технічного завдання можна за посиланням: https://bit.ly/3ZCdEeB 

Дедлайни:

12 квітня 2023 р. – підтвердити свою участь у передзаявочному онлайн-семінарі, який АГРО проведе 13 квітня з 14:00 до 16:00 год.

18:00 год. 17 квітня 2023р. – для усіх запитань щодо цього конкурсу.

18:00 год. 4 травня 2023 р. – кінцевий термін подання пропозицій

У будь-якій кореспонденції щодо цього конкурсу на адресу agro.subawards@chemonics.com прохання в темі листі вказувати його назву - ЗПЗ № 48.

*GESI - англ. Gender Equality and Social Inclusion - укр. Гендерна рівность та соціальна інтеграція

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України