Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 3

Конкурсна програма #ВАРТО – це можливість ветеранського бізнесу отримати від 500 тис. грн до 1 мільйона гривень на розвиток справи.

Отримати кошти можуть:
? ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці
? юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Цей конкурс підтримує бізнес саме ветеранів війни як засновників бізнесу. Сюди належать:
? учасники бойових дій – люди, які брали участь у виконанні бойових завдань для захисту Батьківщини у складі військових підрозділів і об’єднань всіх видів і військ Збройних Сил діючої армії (флоту), у партизанських загонах і підпіллі та інших формуваннях, як у воєнний, так і у мирний час
? особи з інвалідністю унаслідок війни
? учасники війни

Щоб отримати кошти, крім бізнес-плану та інших документів, потрібно підтвердити статус ветерана війни відповідним документом у вашому індивідуальному випадку.

Український ветеранський фонд не фінансує бізнес, який є резидентом держави-агресора або співпрацюють з фізичними чи юридичними особами такої держави. 

? Тож читайте умови конкурсу, подавайтеся та отримуйте кошти для того, щоб ваш ветеранський бізнес виріс до нового вищого рівня.
Вся інформація про конкурс за посиланням: https://veteranfund.com.ua/contests/varto/ 

#ПроєктиУВФ

Український ветеранський фонд Мінветеранів

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України