Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11

Ми живемо у світі, який постійно розвивається і змінюється. Дистанційне навчання стало викликом для освітян, та немає нічого неможливого для наших педагогів: вони навчилися вчитися та навчилися вчити.

27 грудня у залі засідань Козятинського центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося засідання учителів початкових класів «Дистанційне навчання. Траєкторія успіху». Зібрання проходило у формі воркшопу, у ході якого учителі обговорювали труднощі, що виникають під час підготовки та проведення уроків дистанційно, знаходили шляхи їх подолання. Учасники ділилися своїми напрацюваннями щодо мотивації учнів, проведення контролю знань, перевірки домашніх завдань, організації перерв тощо. Кожен з присутніх поклав у свій професійний портфель цікаві методичні знахідки колег. Консультант ЦПРПП Машталір О.І. познайомила з новими онлайн-платформами та ресурсами, які допоможуть зробити навчання креативним і цікавим, адже успіх приходить до тих, хто прагне…

Наприкінці зустрічі колеги отримали сюрпризи-передбачення на наступний рік. Приємною несподіванкою стали сувеніри від колеги, депутата міської ради Слободяник І.М.

Дистанційне навчання. Траєкторія успіху
Дистанційне навчання. Траєкторія успіху
Дистанційне навчання. Траєкторія успіху
Дистанційне навчання. Траєкторія успіху
Дистанційне навчання. Траєкторія успіху
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України