Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 10

На підтримку проекту «Комплексний захист родин з дітьми з інвалідністю, що постраждали внаслідок війни» громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» у партнерстві з ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Українського гуманітарного фонду (ОСНА) надає матеріальну допомогу сім`ям з дітьми до 18 років з інвалідністю або хронічними захворюваннями з числа внутрішньо переміщених осіб.

  • Прийом громадян буде проводитись 30.12.2022р. о 10год. в приміщенні управління соціальної політики Козятинської міської ради, яке знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 56.
  • Запрошуються сім`ї внутрішньо переміщених осіб, які в складі сім`ї мають дітей до 18 років з встановленою інвалідністю або хронічними захворюваннями і інвалідність не встановлена.
  • З собою потрібно мати наступний пакет документів (оригінали): документ, що підтверджую особу, яка є представником дитини (мати, батько, інший представник): паспорт, ідентифікаційний номер, довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи; свідоцтво про народження дитини, ідентифікаційний номер дитини; документ, який підтверджує інвалідність дитини: пенсійне посвідчення, довідка МСЕК; для не встановленої інвалідності: виписка про хворобу, індивідуальна карта лікування чи інші документи, які підтверджують захворювання дитини).
  • Попередній запис проводиться за телефоном 2 -25 -00 або в управлінні соціальної політики каб.№3
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України