Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 1

У межах ініціативи «Роби своє» підприємці зможуть отримати на започаткування або розвиток бізнесу до 100 000 гривень. Основними критеріями для відбору переможців стануть інноваційність проєктів, економічний складник, соціальний ефект у громаді або залучення до бізнесу чи роботи переселенців тощо. Дедлайн: 5 травня.

Благодійний фонд «МХП — Громаді» запускає новий конкурс бізнес-ідей у регіонах «Роби своє». В межах ініціативи підприємці з регіонів можуть отримати на започаткування чи продовження власного бізнесу до 100 000 грн. Цьогоріч планується підтримати не менше 50 проєктів. Сумарний бюджет конкурсу становить 6 млн грн.

Мета конкурсу

Конкурс проводиться на території Вінницької, Черкаської, Дніпропетровської, Київської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Чернігівської, Сумської та Волинської областей з метою створення умов для сталого розвитку підприємництва, в тому числі як відповідь на негативні економічні наслідки війни, у містах та селах шляхом надання мікрогрантів для подальшого започаткування, масштабування та/або релокації існуючого малого та середнього бізнесу.

Для кого?

На грантову підтримку можуть подаватися:

  • бізнеси, що вже працюють; 
  • підприємці, які мають бізнес-ідею і шукають кошти на її втілення;
  • підприємці, які релокують свою справу.

Основними критеріями для відбору переможців стануть інноваційність проєктів, економічна складова, створення нових робочих місць, соціальний ефект у громаді та/або залучення до бізнесу чи роботи переселенців.

Як взяти участь?

Подати заявку на участь в конкурсі можна до 5 травня 2023 року за посиланням. Детальніше про ініціативу на офіційному сайті благодійного фонду «МХП — Громаді».

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України