Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 9
Найактивніші мешканці Козятина цікавляться пам’ятками

Днями до КЗ « Музей історії міста Козятин» завітали замовивши екскурсію, підопічні Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування , який очолює Ольга Дацюк.

Ініціатором культурної програми стала працівниця терцентру організатор культурного дозвілля установи Лариса Казмірчук. Найактивнішими виявилися група жінок, які разом з козятинськими волонтерами - добровольцями сьогодні регулярно плетуть для захисту наших воїнів ЗСУ маскувальні сітки . Їх імена добре відомі мешканцям міста залізничників , але ми ще раз нагадаємо вам про цих гарних людей з високим відчуттям патріотизму й відповідальності - це Лідія Островська, Ірина Чазова, Лілія Барсук , Алла Богайчук , Клавдія Салюсюк, Олена Соловей на чолі з натхненницею такої важливої справи, Ларисою Казмірчук.

Ми дякуємо Вам , наші старанні майстрині , що знаходите час для такої поважної і необхідної під час війни праці і зберігаєте вашою подвижницькою роботою нашим воїнам життя .

Музейники ознайомили щановних відвідувачок з діючою тимчасовою виставкою «Визначні місця Козятинщини». Представили до уваги найвагоміші пам’ятки історії міста та громади, що занесені до Державного реєстру пам’яток, які є під захистом держави та місцевої влади і ті , що зникли і їх вже не повернути.
Майстрині оглянули всі 5 залів музею і з цікавістю сприйняли інформацію, особливо, про видатних постатей Козятина та наших воїнів.

З прийдешніми всіх великодніми святами,добра, злагоди, любові й миру на землі.

Найактивніші мешканці Козятина цікавляться пам’ятками
Найактивніші мешканці Козятина цікавляться пам’ятками
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України